FurArt [开放 自由 分享 乐趣]

搜索

[音乐] 早安孩子们,早安残酷的世界

为了你,不曾改变

种族
梦幻之龙

荣誉管理

描述
ELLEGARDEN - Good Morning Kids(早安孩子们)
Ellegarden - Good Morning Kids

Good morning kids 早安啊孩子們
How do you feel to have been slid out to this world 對於被甩到這個世界上來有什麼感覺呀
I wish it was not so bad 我希望那感覺不會太糟
But I think no way you feel that way 但我想你們不太可能這樣覺得吧

You'd come to know as you grow up 等你們長大點就會知道了
This world is full of shit 這個世界實在是爛斃了
So I wish you don't grow up 所以我希望你們不會長大
And I wish you don't get hurt 也希望你們不會受傷
And I wish you don't notice that the world is shit 而且我希望你們不會注意到這個世界爛得跟屎一樣
And I wish you don't be sad 也希望你們不會感到悲傷
But I'm not so afraid 'cause you won't be like me 但我也沒那麼擔心啦,因為你們不會像我一樣

Good morning kids 早安啊孩子們
How does it feel to have been kicked out to this world 被踹到這個世界上來有什麼感覺啊?
I wish you liked the morning sun 我希望你們喜歡日出
That is one of the most beautiful things 那是最美好的事物之一

You'd come to know as you grow up 等你們長大點就會知道了
This world is full of shit 這世界實在是爛斃了
So I wish you don't grow up 所以我希望你們不會長大
And I wish you don't get hurt 也希望你們不會受傷
And I wish you don't notice that the world is shit 而且我希望你們不會注意到這個世界爛得跟屎一樣
And I wish you don't be sad 也希望你們不會感到悲傷
But I'm not so afraid 'cause you won't be like me 但我也沒那麼擔心啦,因為你們不會像我一樣
转载自《Ellegarden / Good Morning Kids》  || Jayko
这首歌所表达的,很简单,却也很另龙伤感
以大家的年纪,相信也有些小学弟学妹了吧?
有没有时候,会想到跟以上这首歌一样的事情呢?
缓存信息已失效

为什么颠倒整个世界,只想摆正你

有同感啊 听着听着,突然想起以前,想哭 [s:53]
世间只有失心者,没有资格去讨厌别人或者喜欢别人...